Printer Friendly Version ПРЕМИЈЕР ИВИЦА ДАЧИЋ ЗАПОЧЕО ПОСЕТУ РЕПУБЛИЦИ ТУРСКОЈ САСТАНКОМ СА ПРЕДСЕДНИКОМ АБДУЛАХОМ ГУЛОМ @ 18 March 2013 08:43 PM

22. новембар 2012.

Председник владе и министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић, који борави у службеној посети Турској, састао се вечерас у Анкари са турским председником Абдулахом Гулом.

Премијер Дачић ће сутра учествовати на састанку министара унутрашњих послова "БСЕЦ 2012" на тему јачања сарадње у борби против прекограничног криминала.

Премијер и министар унутрашњих послова Србије ће се обратити учесницима скупа, а након састанка са министром унутрашњих послова Руске Федерације Владимиром Колоколтсевим говориће и на заједничкој конференцији за новинаре с колегама из више држава.

Према програму посете Турској, премијер Србије ће у Истанбулу имати билатерални састанак са министром унутрашњих послова Турске Идрисом Шахином и министром унутрашњих послова Азербејџана Усубова Рамил Идрисаоглуом.

У петак по подне, како је најављено, премијер Дачић ће се састати са премијером Турске Реџепом Тајипом Ердоганом у Палати "Долмабахче". (агенција ТАЊУГ)