Printer Friendly Version АМБАСАДОР СПАСОЈЕВИЋ ДАНАС У ШАНЛИУРФИ @ 18 March 2013 08:23 PM

08. мај 2012.

Амбасадор Спасојевић, који предводи делегацију Амбасаде Републике Србије, данас је посетио југоисточну провинцију и град Шанлиурфа.

У изузетно срдачном разговору са гувернером провинције Шанлиурфа, Џелалетином Гуренџом, који је исказао посебне симпатије и поштовање према Србији и српском народу, разговарало се о могућностима доприноса ове турске провинције свеукупним билатералним односима између две земље.

Амбасадор је разговарао и са замеником градоначелника Февзијем Јуџетепеом и председником индустријске и трговачке коморе Ејупом Сабријем Ертекином. Препознати су потенцијали за успостављање привредне сарадње Шанлиурфе са Републиком Србијом, посебно у области пољопривреде.

Делегација Амбасаде Републике Србије наставља обилазак провинција и градова на крајњем југоистоку Турске.

<a href="http://ankara.mfa.rs/odrzavanje/data/upimages/sanli_valija.jpg" target= "blank"><img style="border: none;" alt="" src="http://ankara.mfa.rs/odrzavanje/data/upimages/sanli_valija1.jpg " />


<a href="http://ankara.mfa.rs/odrzavanje/data/upimages/sanli_tobb.jpg" target= "blank"><img style="border: none;" alt="" src="http://ankara.mfa.rs/odrzavanje/data/upimages/sanli_tobb1.jpg" />